Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Διήμερο εκδηλώσεων στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

Διήμερο εκδηλώσεων σήμερα Παρασκευή (04/1) και αύριο Σάββατο (05/1) στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. 

Μουσικοθεατρική παράσταση «Πορτρέτα Γυναικών»

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου

Μαλιαροπούλλειο 20:30

Μία συνάντηση της μουσικής με το θέατρο, μία πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Θεόδωρου Λεμπέση, όπου ο λόγος συμπνέει με τους ήχους της μουσικής, η οποία εμπνεύστηκε από στίχους κορυφαίων της παγκόσμιας λογοτεχνίας. 

Το έργο αποτελείται από 14 θεατρικούς μονολόγους του παγκόσμιου ρεπερτορίου, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με μουσικά κείμενα απαραίτητα στην αφήγηση και στην εξέλιξη τους. Η μουσική παράσταση «Πορτρέτα γυναικών» είναι δομημένη στο πρότυπο των αρχαίων Ελληνικών δραμάτων όπου εναλλάσσονται τα χορικά λόγια των ηθοποιών με τα κομμάτια που τραγουδάει ο χορός.

 

 

Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο με τίτλο «Αναμνήσεις από το χθες και το σήμερα»

Σάββατο 5 Ιανουαρίου

Μαλιαροπούλλειο 20:30

Δύο τραγουδιστές, η Αθήνα Ρούτση και ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, μαζί με τη χορωδία Ορφέας Τρίπολης αλλά και το παιδικό τμήμα της χορωδίας, επιχειρούν ένα μουσικό ταξίδι στην αθωότητα και τη νοσταλγία, με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο. 

Η συναυλία θα συνοδεύεται με βίντεο προβολές, ιστορικά γεγονότα αλλά και μια αναδρομή στο χώρο της 7ης τέχνης.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.