Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κατέπληξε το κοινό "Ο παπουτσωμένος γάτος" στην Τρίπολη (photos)

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, ανέβασε στην Τρίπολη το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι των μικρών μας φίλων "Ο παπουτσωμένος γάτος".

Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα Σαρλ Περω το 1812 και από τότε ο πιο παιχνιδιάρης γάτοσ όλων των παραμυθιών αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους!

Η Ιστορία του παραμυθιού

Το παραμύθι ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο! 

Ο Γάτος δεν είναι απλώς ένας απλώς Γάτος, αλλά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ! Μιλάει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Φοράει μπότες! και είναι ΕΞΥΠΝΟΣ! Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.