Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κοπή πίτας και τιμή στον Ι. Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο (video, photos)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Επιμελητήριο Αρκαδίας και παράλληλα τίμησε και τον απελθόντα Πρόεδρο Ιωάννη Μπουντρούκα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/1) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με την αίθουσα του Επιμελητηρίου κατάμεστη από πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμητική πλακέτα αλλά και αναμνηστικές φωτογραφίες από τη θητεία του, απονεμήθηκαν στον Ιωάννη Μπουντρούκα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους τους φορείς και έκανε έναν μικρό απολογισμό των περίπου 10 χρόνων της θητείας του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τσιούμης, ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτη και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Βόσνος.

Χαιρετισμό απηύθυναν μέσω επιστολής, ο βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ Κώστας Βλάσης και ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, διότι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην εκδήλωση λόγω υποχρεώσεων.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.