Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΠΕ Αρκαδίας και Σύλλογος Υπαλλήλων έκοψαν την πίτα τους (video, photos)

Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας και ο Σύλλογος Υπαλλήλων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικης πίτα, το Σάββατο (2/3) σε ένα πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα.

Ευχές, εκπλήξεις αλλά προβληματισμοί για τους δύσκολους καιρούς που διανύει αυτή την περίοδο η χώρα μας, ακούστηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και των Υπαλλήλων της. 

Η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση γέμισε από υπαλλήλους, πολιτικά πρόσωπα αλλά και καλεσμένους.

Στο βήμα κλήθηκα να μιλήσουν και να ευχηθούν για το νέο έτος, μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης.

Οι ευχές πολλές όμως το κύριο μήνυμα που επικράτησε, ήταν πως πρέπει να υπάρχει ενότητα μεταξύ πολιτών καθώς και κομμάτων για να πάει η χώρα "μπροστά".

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος και ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.