Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κοπή πίτας Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Ο Μοριάς" (photos)

To Σάββατο (2/2) πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Ο Μοριάς".

Στην εκδήλωση βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Για μία ακόμα χρονιά βρέθηκα, με ιδιαίτερη χαρά στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Ο Μοριάς", που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα δραστήριος και έχει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚΜ και θα βοηθήσει για την συμμετοχή του σε αθλητική διοργάνωση, την Άνοιξη, στο Λονδίνο.

Παίρνεις ελπίδα και διακατέχεσαι και εσύ με αισιοδοξία, όταν βλέπεις πως παρά το πρόβλημα υγείας που έχουν τα μέλη του Ομίλου, τα χαμόγελα δεν λείπουν από τα πρόσωπά τους και η χαρά τους περνά και σε σένα. Τα μέλη του ΠΑΟΚΜ αποτελούν παράδειγμα και για εμάς που παρά το γεγονός πως δεν έχουμε θεωρητικά κάποια αναπηρία είμαστε απαισιόδοξοι και κατηφείς.

Συγχαρητήρια σε όλους για την άριστη διοργάνωση και για τις επιτυχίες του Ομίλου και ευχαριστίες στον συγγενή, φίλο και συμπατρίωτη Δημήτρης Δημόπουλος."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.