Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Την πίτα έκοψε η Π.Ομ.ΑμεΑ Πελοποννήσου (video, photos)

Σε προεκλογικό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, το μεσημέρι της Κυριακής (3/2).

Στην εκδήλωση βρέθηκαν όλα τα μέλη της ομοσπονδίας και ευχήθηκαν το νέο έτος να φέρει ευτυχία, χαρά και καλύτερες συνθήκες στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Εκλεκτοί καλεσμένοι πλαισίωσαν την ημέρα αυτή, όπως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφεριάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων Αντώνης Χαροκόπος και ο πρόεδρος ΑμεΑ Αρκαδίας Παναγιώτης Παρασκευόπουλος. 

Να επισημάνουμε πως στην εκδήλωση υπήρξε μία πολιτική διαμάχη μεταξύ του κ. Τατούλη και του κ. Νίκα. Δείτε ΕΔΩ ό,τι συνέβη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.