Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Υπέροχα Αρκαδικά κρασιά στο Peloponnese Wine Festival 2019 (photos)

Ο πλουσιότερος αμπελώνας της χώρας, αποκαλύφθηκε για ακόμα μια χρονιά μπροστά στο οινόφιλο κοινό της Αθήνας, σε μια εκδήλωση, που ανεβάζει κάθε χρόνο τον πήχη.

Το Peloponnese Wine Festival στέφθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως κερδίζει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των οινοποιών αλλά και του κοινού που γνωρίζει πως θα βρεθεί σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο αλλά και ευρύχωρο χώρο.

Φέτος 45 οινοποιεία έδωσαν το παρών στην ετήσια εκδήλωση και εντυπωσίασαν με τις νέες σοδειές αλλά και τις νέες ετικέτες τους, τους οινόφιλους που κατέκλυσαν το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Αρωματικά λευκά, ισορροπημένα ερυθρά και εντυπωσιακά ροζέ ικανοποίησαν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2020 και οι προσδοκίες είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερες. Ωστόσο με τέτοιους διοργανωτές σίγουρα θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.