Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Λαμπερό party ομορφιάς στα "Celebrities"! (video, photos)

Πολλά δώρα, εκπλήξεις και χαρούμενη διάθεση επικράτησε στο λαμπερό party ομορφιάς και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του καταστήματος "Celebrities Beauty & Tan Salon", την Πέμπτη (21/2).

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κατάστημα και ευχήθηκε για το νέο έτος ήταν αρκετός. Η εξυπηρέτηση του προσωπικού άριστη και όλοι έφυγαν με δωράκια από το κατάστημα! 

Οι βασιλόπιτες ήταν πέντε στον αριθμό, οπότε τόσα ήταν και τα φλουριά... Πολλές οι τυχερές, όμως να επισημάνουμε πως κανένας δεν έφυγε με παράπονο διότι στην είσοδο του καταστήματος υπήρχαν χαρτάκια τα οποία "έκρυβαν" δώρα ομορφιάς και περιποίησης για όλους! 

Επίσης make - up artists έβαψαν εντελώς δωρεάν όσες γυναίκες βρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους το κατάστημα "Celebrities Beauty & Tan Salon"!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.