Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τεχνότοπος: Εγκαίνια Έκθεσης Έργων Powertex! (photos)

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Έργων Porwetex, από την Πηνελόπη Καλογεροπούλου και το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο "Το λειρί του Κόκορα", όπου φιλοξενεί ο πολυχώρος τέχνης και παιχνιδιού "Τεχνότοπος".

Από τις 23 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου ο πολυχώρος τέχνης και παιχνιδιού "Τεχνότοπος - Texnotopos" (Νεομάρτυρος Δημητρίου 9), φιλοξενεί μια πολύ όμορφη έκθεση με έργα φτιαγμένα από υλικά Powertex!

Αξίζει να επισκεφτείτε το χώρο και να δείτε από κοντά αυτά τα υπέροχα έργα τέχνης, που δημιούργησε η Πηνελόπη Καλογεροπούλου και το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο "Το λειρί του Κόκορα".

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται, την Κυριακή 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα δικό τους έργο.

- Είσοδος Ελεύθερη

- Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Δευτέρα - Παρασκευή: 3.00μμ - 9.00μμ

Σάββατο & Κυριακή :9.00πμ - 3.00μμ

*Για Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο καλέστε στο 6948185433

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.