Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Το Επιμελητήριο αναδεικνύει την Αρκαδία!

Διαπιστευμένους δημοσιογράφους του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ, θα φιλοξενήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με σκοπό  την αύξηση της επισκεψιμότητας και την στήριξη του Αρκαδικού Επιχειρείν.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην προσπάθεια για την ανάδειξη του Νομού μας και τον επανακαθορισμού του στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδος, πρόκειται να φιλοξενήσει διαπιστευμένους δημοσιογράφους του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ, για την εξερεύνηση του τόπου, του πολιτισμού και των προϊόντων της Αρκαδίας με σκοπό την προβολή τους σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μεγάλης απήχησης και με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής και την στήριξη του Αρκαδικού Επιχειρείν.

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 13:30 στο ξενοδοχείο "Nefeles Luxury Residences & Lounge" στο χωριό Καρδαρά.

Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν στατιστικά στοιχεία για την τουριστική δραστηριότητα της Αρκαδίας. 

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν: 

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κα. Ντίνα Νικολάκου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής

Ο Πρόεδρος του τμήματος τουρισμού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Σαμπράκος.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.