Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εσπερίδα στο ΠαΠελ με θέμα "Κυκλική Οικονομία"

Εσπερίδα με θέμα "Κυκλική Οικονομία", θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα (15/4).

Το Κέντρο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Πελοποννήσου (ΚΕΤΕΚ – Π) και το ΠΜΣ στην "Οργάνωση & Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών - Δημοσίων Οργανισμών & Επιχειρήσεων" του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πραγματοποιούν την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στο κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ημερίδα με θέμα: "Κυκλική Οικονομία". 

Από το πρόγραμμα της εσπερίδας χαιρετισμό θα κάνει ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Τεχνολογίας & Καινοτομίας Πελοποννήσου κ. Νίκος Κουτσόγιωργας τον Σχολιασμό – Συντονισμό θα έχει ο κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Διευθυντής του ΠΜΣ "Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων" και την Ομιλία θα κάνει ο κ. Λάμπρος Μπούκλης Σύμβουλος Αειφόρου Ανάπτυξης.      

 

(Δελτίο Τύπου) 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.