Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Γαλάζιο" Σάββατο του Λαζάρου! (photos)

Εκδήλωση πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Αρκαδίας στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.

Το κόμμα της Ν.Δ., στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, πραγματοποιεί μια σειρά από πολιτικού χαρακτήρα δράσεις σε ολόκληρη την επικράτεια.

Μεταξύ αυτών, έχουν προγραμματιστεί αρκετές ανάλογες και στην Αρκαδία. Μία εξ αυτών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου του Λαζάρου, στις 20 Απριλίου, στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, νυν Ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κώστας Βλάσης, ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός κ. Λυκουρέντζος, ο πρώην Υπουργός κ. Καλτεζιώτης , ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Σμυρνιώτης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Νίκα, κ. Λαμπρόπουλος, και πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον κ. Σμυρνιώτη.

Τον κ. Κεφαλογιάννη συνόδευσε και προλόγισε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, κ. Κατσίπος.

O κ. Κεφαλογιάννης, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα πολύ σημαντικά διακυβεύματα των επερχόμενων Ευρωεκλογών για την Ε.Ε. αλλά και την Ελλάδα, την ανάγκη να "αναχαιτιστεί" το ρεύμα του ευρωσκεπτικισμού, αλλά και να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στο εσωτερικό, μέσω της ψήφου των Ελλήνων πολιτών.

Να σημειώσουμε πως παρών ήταν και ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Μανώλης Μαυρομμάτης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.