Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις για το Πάσχα από τη χορωδία "Ορφέας Τρίπολης"

Η χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ" πιστή στο πολιτιστικό ραντεβού με το κοινό της πόλης μας, εδώ και 40 χρόνια, συμμετέχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Τρίπολης, στο πλαίσιο του φετινού πασχαλινού εορτασμού που διοργανώνει.

Αναλυτικά:

Μ. Τρίτη, 23.04.2019, Μ. Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου

Απόδοση του Τροπαρίου της Κασσιανής στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, σε μέλος του Θεμιστοκλή Πολυκράτη και μεταγραφή για χορωδία από τον Διονύσιο Μαργέτη – Θεοδωράτο.

 

Μ. Τετάρτη, 24.04.2019, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, ώρα 20.30

Το Θείο Πάθος, είναι ταυτισμένο με το μυστηριακό Requiem (Ρεκβιεμ) του W. A. Mozart, το κύκνειο άσμα του κορυφαίου συνθέτη, για το οποίο έχουν γραφτεί αμέτρητες αναλύσεις για την αδιαμφισβήτητη αξία του, αλλά και για το ζήτημα της αυθεντικότητάς του. Το συγκλονιστικό Requiem έχει επιλεγεί για την καθιερωμένη πασχαλινή συναυλία του Δήμου Τρίπολης. Συμμετέχουν:

Σοπράνο: Χρύσα Μαλιαμάνη | Μέτζο: Ειρήνη Καράγιαννη | Τενόρος: Βασίλης Καβάγιας Μπάσος: Τάσος Αποστόλου

Χορωδία: Μικτή Χορωδία «Ορφέας Τρίπολης» | Διδασκαλία: Χριστίνα Αθανασοπούλου Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης

 

Μ. Παρασκευή, 26.04.2019

Η χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» συμμετέχει με την απόδοση Εγκωμίων στην περιφορά του Επιταφίου στο Δεκάζειο Γηροκομείο και στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο άλσος.

 

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα

 

#40yearsorfeastripolis

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.