Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Αρκαδία: Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι ανοιχτοί για όλους

Αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτά στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, για τους επισκέπτες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τα μέσα Απριλίου 2019 και εξής ακόμα περισσότεροι αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία Π.Ε. Αρκαδίας είναι ανοικτά και περιμένουν τους επισκέπτες, για να τους προσφέρουν μία διαφορετική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Εκτός από τα Αρχαιολογικά Μουσεία Τρίπολης και Τεγέας, άνοιξε και πάλι για το κοινό το Αρχαιολογικό Μουσείο Λυκόσουρας, που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο εντός του περίφημου ιερού της Δέσποινας και της Κόρης.

Ανοικτή και επισκέψιμη είναι και πάλι για το κοινό η Καστροπολιτεία και τα λοιπά μνημεία της Καρύταινας. Η περιήγηση στο αποκαλούμενο Τολέδο της Ελλάδας μπορεί να συνδυαστεί με επίσκεψη στην περιοδική έκθεση σύγχρονων Τήνιων μαρμαρογλυπτών στον Πύργο της Λεβένταινας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι χώροι και τα Μουσεία Αρκαδίας θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα και την Πρωτομαγιά, επίσημες αργίες του Κράτους.

Με νέο δελτίο τύπου, που αναμένεται να αναρτηθεί εντός Ιουνίου 2019, θα υπάρξει ενημέρωση για επιπλέον χώρους και πολιτιστικά κτίρια που θα ανοίξουν για το κοινό.

 

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας χώρων και Μουσείων Αρκαδίας είναι το εξής:

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.