Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τριήμερες εκδηλώσεις για τον Αγ. Λουκά στον Προφήτη Ηλία

Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Τριπόλεως η μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Κυριακή 09 Ιουνίου 2019

Ώρα 7:00 μ.μ.: Ιερά Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού και στην συνέχεια προβολή ταινίας με την ζωή του Αγίου ‘’ Θεραπεύοντας τον Φόβο’’.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Ώρα 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Αγιασμός. 

Γίνεται γνωστό σε όσους εργάζονται στον τομέα της Υγείας και παρευρεθούν στην εν λόγω ακολουθία, ότι μπορούν, αν επιθυμούν, να φέρουν τα ιατρικά τους ενδύματα (ιατρικές μπλούζες) για να ευλογηθούν με τεμάχιο της καρδιάς του Αγίου κατά τον Αγιασμό.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Ώρα 7:00 μ.μ.: Ιερά Παράκληση και στην συνέχεια θα τελεστεί το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου.

* Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση η Ιερά εικόνα του Αγίου Λουκά του Ιατρού μετ’ αποτμήματος της καρδιάς του Αγίου.

 

Υ/Γ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ.

 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Π. ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.