Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού στην Πλατεία Πετρινού

Οι Πρόσκοποι Τρίπολης σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, για ακόμα μια χρονιά διοργανώνουν το καθιερωμένο πλέον Αποκριάτικο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού, για τα παιδιά των Γυμνασίων της πόλης μας.

 

 

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 - 14:00 στην πλατεία Πετρινού σας περιμένουμε όλους να μεταμφιεστούμε, να λύσουμε τους γρίφους, να τρέξουμε στην πόλη και να παίξουμε μαζί.

 

Οι ομάδες θα αποτελούνται από 6 έως 10 άτομα η καθεμιά και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές την ίδια ημέρα στις 13:00 στην αφετηρία του παιχνιδιού (Πλατεία Πετρινού).

 

"Μη μιλάς άλλο για ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ...

 

Πάρε την παρέα σου κι έλα να τη ΖΗΣΕΙΣ...!"

 

Διοργάνωση: 1ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης

 

 Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί και για τα παιδιά του Δημοτικού. 

 

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00, διοργανώνει και φέτος το Αποκριάτικο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.

 

Παιδιά Δ’,Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού της πόλης μας δημιουργήστε ομάδες από 6 έως 10 άτομα η καθεμία και ελάτε με κέφι και χαμόγελο να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να βρούμε το Θησαυρό! 

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν την ίδια μέρα στις 10:30 στην Πλατεία Πετρινού όπου θα είναι και η αφετηρία του παιχνιδιού.

 

 

Τα παιδιά θα κινηθούν στο Κέντρο της πόλης και στις Κεντρικές πλατείες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.