Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πανσέληνος Αυγούστου - Ολες οι εκδηλώσεις και στην Αρκαδία

Πλήθος εκδηλώσεων σε αρχαιολογικούς χώρους,μνημεία και μουσεία, θα πραγματοποιηθούν για την πανσέληνο του Αυγούστου 2019.

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2019 "πέφτει" τον Δεκαπενταύγουστο. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν από τις 11 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 19 Αυγούστου.

97 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία της χώρας θα παραμείνουν ανοιχτά για να απολαύσει το κοινό το πιο λαμπερό φεγγάρι του καλοκαιριού και σε 48 από αυτά θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, κυρίως μουσικές συναυλίες. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΦΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αρχαιολογικός Χώρος Φρουρίου Παλαμηδίου Μουσική εκδήλωση. Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

ΕΦΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου

Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

ΕΦΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Ισθμίας

Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00

ΕΦΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Αρχαίας Νεμέας Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00

ΕΦΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Σικυώνας Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00

ΕΦΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Αρχαιολογικός Χώρος Κάστρου Καλαμάτας Ο αρχαιολογικός χώρος του Κάστρου Καλαμάτας θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό μέχρι τις 24:00.

ΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Μάνο Χατζηδάκι

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.