Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ακυρώθηκε η αποψινή παράσταση "Ρένα"

Τεχνικούς λόγους επικαλείται η εταιρεία παραγωγής...

Ο Δήμος Τρίπολης με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ακυρώνεται η προγραμματισμένη για σήμερα θεατρική παράσταση "Ρένα" στο θέατρο Άλσος Αγίου Γεωργίου.

Μάλιστα το γραφείο Τύπου προώθησε και το e-mail που έστειλε η εταιρεία παραγωγής στο οποίο περιγράφονται αναλυτικά οι λόγοι ακύρωσης της παράστασης.

Σ' αυτό αναφέρεται:

"Καλημέρα σας,

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε ακύρωση της αποψινής παράστασης "ΡΈΝΑ" στο θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου για τεχνικούς λόγους και συγκεκριμένα σε βλάβη που παρουσιάστηκε στο ΦΙΧ της περιοδείας στην Λευκάδα (χθεσινός σταθμός της περιοδείας) όπου και παραμένει εκεί ακόμη.

Υπολογίζοντας τους χρόνους μεταφοράς των σκηνικών της παράστασης σε άλλο φορτηγό που συνεννοούμαστε να έρθει Λευκάδα, καθώς και τον χρόνο-απόσταση να φτάσουμε Τρίπολη και να "στηθούν" τα σκηνικά, όπως καταλαβαίνετε δεν θα είμαστε έτοιμοι απόψε για να δοθεί η παράσταση.

Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να την ακυρώσουμε .

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.