Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Γιόρτασαν τον Προφήτη Ηλία στα Μαλλωτά Μεγαλόπολης

Με πολύ χορό και τραγούδι.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 το καθιερωμένο «Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλωτών.

Με την πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του χωριού μας χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία και τη συμμετοχή του Αρχιμανδρίτη π. Αυγουστίνου Καραμπά και του Ιερέα μας π. Χρήστου Καγιανά εορτάσαμε και φέτος τον Προφήτη Ηλία.

Ακολούθησε η αρτοκλασία του Συλλόγου μας υπέρ υγείας των μελών του και των απανταχού Μαλλωταίων και της οικογένειας Πέτρου Αποστολόπουλου. 

Στο τέλος μοιράστηκαν οι άρτοι, τα γλυκά που πρόσφεραν οι γυναίκες του συλλόγου τις οποίες ευχαριστούμε και ένα κέρασμα από γουρνοπούλα, μπύρες και αναψυκτικά προς όλους, προσφορά του κ. Μανώλη Μυλωνά και του Συλλόγου.

Η γιορτή συνεχίστηκε το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου. Με τους συμπατριώτες μας Νίκο Τσελά στο κλαρίνο, Βασίλη Κούσουλα στην κιθάρα και Τριαντάφυλλο Κούσουλα στο τουμπερλέκι και τη συνοδεία της εξαίρετης ορχήστρας τους το κέφι έφτασε στο ζενίθ και διασκέδασαν όσοι παραβρέθηκαν στο πανηγύρι μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.