Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εγκαίνια 49ης Εμπορικής Έκθεσης Τεγέας (video, photos)

Παρουσία της τοπικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας έγιναν τα εγκαίνια της εμπορικής έκθεσης στην Τεγέα.

Ειδικότερα, την Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης στην Τεγέα, τελέσθηκε η καθιερωμένη τελετή εγκαινίων της Εμπορικής Έκθεσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ως είθισται, την κορδέλα έκοψε και φέτος ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου , κ. Πέτρος Τατούλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου, κ. Κώστας Αθανασόπουλος. Ο τελευταίος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβίωση θρησκευτικού χαρακτήρα θεσμών, όπως η κήρυξη του κ. Θεοκλήτου ως Επισκόπου Τεγέας. Επιπρόσθετα, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την εδώ και τρία χρόνια καθοριστική της συνδρομή ως προς την υλοποίηση της Έκθεσης.

Να σημειώσουμε πως την Κυβέρνηση εκπροσώπησε στην τελετή ο Γ. Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στρατάκος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο απερχόμενος Δήμαρχος, κ. Παυλής και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, ο οποίος, ως γνωστόν, " παραδίδει" σε λίγες ημέρες στον εκλεγμένο νέο Περιφερειάρχη, κ. Νίκα.

Ο τελευταίος, αφού περιέγραψε τις ενέργειες που έκανε η Περιφερειακή Αρχή για την περιοχή της Τεγέας, δήλωσε, μεταξύ άλλων πως "πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι νομίζουν πως μπορούν ν' αλώσουν το φρόνημα των Ελλήνων", αφήνοντας σαφείς αιχμές απέναντι στη νέα Κυβέρνηση και, κυρίως, τις πρόσφατες αλλαγές που αυτή επέφερε στον τρόπο λειτουργίας των επερχόμενων αυτοδιοικητικών αρχών. Ουσιαστικά, ο κ. Τατούλης επανέλαβε πως θα βρίσκεται εκεί που τον έταξαν οι πολίτες, για ν' αντισταθεί, όπως είπε, απέναντι σε οποιονδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει την αυτοδιοίκηση ως "ολετήρα" της ανεξαρτησίας και της ελευθεροφροσύνης των πολιτών.

Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Στρατάκος, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.