Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Γιορτή κρασιού στο Ζευγολατιό (photos)

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλοδένδρων Ζευγολατιού για τη γιορτή κρασιού 2019.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και με την ευγενική χορηγία της περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση '' Γιορτή Κρασιού 2019''.

 

Η γιορτή κρασιού που αποτελεί πλέον θεσμό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στην Τ.Κ. Ζευγολατιού στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη της τοπικής παράδοσης της περιοχής και ιδιαίτερα την προβολή και ανάδειξη της τοπικής ποικιλίας κρασιού Μοσχοφίλερο, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο γνωστές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα.Επίσης η ποικιλία Μοσχοφίλερο αποτελεί μία απο τις 4 ποικιλίες-πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό.

Θα είναι μαζί μας ο δεξιοτέχνης του  κλαρίνου Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος και η ορχήστρα του. Στο τραγούδι ο Γιάννης Παυλόπουλος και η Ιωάννα Χρυσανθοπούλου. 

Στο πλαίσιο της γιορτής το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο οινογνωσίας για τους επαγγελματίες της εστίασης του Ν.Αρκαδίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.