Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Οι Τριπολίτες "ταξίδεψαν" στις γεύσεις! (video, photos)

Σεμινάριο Οινογνωσίας - Οινογευσίας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για επαγγελματίες της εστίασης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (31/8).

Με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων ΠΟΠ της Αρκαδίας και εν όψει της εκδήλωσης "Γιορτή Κρασιού" στο Ζευγολατιό, το Σάββατο 31 Αυγούστου το βράδυ, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργάνωσε σεμινάριο οινογνωσίας για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Το σεμινάριο είχε στόχο να προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση στους επαγγελματίες της εστίασης, για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο Ανδρέας Ματθίδης AIWS Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Οίνων και Ποτών στην Β.Σ. Καρούλιας.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.