Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΤΡΙΠΟΛΗ:Bazaar από το "Χαμόγελο του Παιδιού" (photos)

"Γέμισε" παιδικά χαμόγελα, logo του Οργανισμού, την Παρασκευή το δημαρχείο της πόλης μας.

Πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από πολλούς Τριπολίτες, σήμερα το πρωί, αποτέλεσε η επίσκεψη και αγορά προϊόντων από το bazaar που διοργάνωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην είσοδο του Δημαρχείου.

Το "σπίτι" του Οργανισμού στην Τρίπολη βοηθά πολλά παιδιά και για να συνεχίσει να το κάνει χρειάζεται η συνδρομή όλων μας! 

Στο bazaar μπορείτε να βρείτε μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά!

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaar, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.