Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Έρχεται το πρώτο φεστιβάλ street- food

Κάντε μια μικρή αποτοξίνωση λίγες μέρες πριν γιατί έρχεται το πιο νόστιμο πολυπολιτισμικό φεστιβάλ φαγητού.

 

 

Ξεκινά τον Μάϊο στην Αθήνα το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ φαγητού, όπως γίνεται στο Λονδίνο, στη Γερμανία, στην Αυστραλία και σχεδόν παντού στον κόσμο. Κιόσκια, καντίνες, αυτοκίνητα- καντίνες με φαγητό, ποτό, γλυκό όλα μαζί σε μια γιορτή για 2 τριήμερα με μουσική κι άλλα μικρά happenings. Θα έχει μια μικρή είσοδο για λόγους "σεβασμού" του event και μετά όλοι θα πουλάνε την πραμάτεια τους σε μικρές μερίδες σε χαμηλές τιμές για να μπορεί ο κόσμος να δοκιμάζει από όλα. Τι ιδέα!

 

To 1ο Athens Street Food Festival ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί όλες τις αγαπημένες λιχουδιές "των δρόμων" όλου του κόσμου, στην καρδιά της Αθήνας.

 

Μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο: γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για να τις ανακαλύψεις.

 

Στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Κεραμεικού), συνολικής έκτασης πάνω από 4000 τ.μ., οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές, street εκδοχές από δεκάδες κουζίνες, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

 

H ειδικά διαμορφωμένη Bars and Beverages Area διαθέτει "Beer Academy Corner" και ξεχωριστά bars για τζιν, τεκίλα, κρασί, κόκτειλς, smoothies, milkshakes αλλά και καφέ.

 

Τις μοναδικές γεύσεις του 1oυ ATHENS STREET FOOD FESTIVAL θα απογειώσουν τα DJ sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και οι συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν στο τηλέφωνο 210 9636489.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.