Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Συγκινητικό αφιέρωμα στον Άγγελο Θεοδωρόπουλο (photos)

Εκδήλωση για τον Άγγελο "Θεάγγελο" Θεοδωρόπουλο, από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) στον Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολη, αφιερωμένη στον Τριπολίτη ηθοποιό και σκηνοθέτη Άγγελο (Θεάγγελο) Θεοδωρόπουλο.

Έναν άνθρωπο που συμμετείχε είτε ως ηθοποιός είτε ως σκηνοθέτης σε δεκάδες γνωστές ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν γι αυτόν φίλοι του, που τον γνωρίζουν καλά και στο τέλος προβλήθηκε ένα πλούσιο ντοκιμαντέρ με στιγμιότυπα από ταινίες που έχει λάβει μέρος.

Ενα μικρό βιογραφικό σημείωμα για τον "Θεάγγελο"...

Το 1965 ίδρυσε την ατομική επιχείρηση παραγωγής ταινιών Angelo Films που εγκαινίασε τις εργασίες της με την παραγωγή της ταινίας "Μεγάλη μου αγάπη".

Φιλμογραφία

Αντίο Βερολίνο (1994)

Τεχνητή καρδιά (1991)

Τα χρώματα της ίριδος (1974)

Ο φακίρης Σταμάτης Κόκορας (1969)

Αστέρια στο βούρκο της ακολασίας (1969)

Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)

Ήθελε να γίνει βασιλιάς (1967) [Αλέκος] 

Μεγάλη μου αγάπη (1966) [Άγγελος]

Χωρισμός (1966) [Τάκης]

Η μοίρα μιας ορφανής (1965)

Σχολή για σωφερίνες / Ο Βέγγος σωφεράντζα (1964) [Λάκης]

Ένα παιδί χωρίς όνομα (1964) [Άγγελος]

Χωρίς γονείς κι αδέλφια (1964)

Έτσι ήταν η ζωή μου (1963) 

Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)

Διεστραμμένοι (1963) 

Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Άγγελος Στρείδης]

Μάνα γιατί με γέννησες (1963)

Τον βρήκανε τον Παναή (1963) 

Έξυπνοι και κορόιδα (1962)

Ο κατήφορος μιας ορφανής (1962)

Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962)

Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961)[Δόκιμος]

Λύτρωσε με αγάπη μου (1960)

Μια του κλέφτη (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.