Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: 7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Το Συμπόσιο έχει στόχο την παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στη νοσηλευτική Ογκολογία καθώς και  θεμάτων  τεκμηριωμένης κλινικής πρακτικής. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το διήμερο 8 – 10 Νοεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί το 7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας. 

Το συμπόσιο διοργανώνεται από τον Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Η θεματολογία του φετινού συμποσίου περιλαμβάνει όλους τους τομείς που αφορούν την φροντίδα του ασθενούς με καρκίνο και ταυτόχρονα καλύπτει ποικίλες θεματικές ενότητες  δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των συμπτωμάτων, στην ανακουφιστική φροντίδα, στην ψυχοκοινωνική φροντίδα και στη νοσηλευτική φροντίδα αιματολογικών κακοηθειών.  

Συμπληρωματικά ότι στο φετινό συμπόσιο θα παρουσιαστούν Προφορικές και Αναρτημένες Ανακοινώσεις, οι οποίες θα αφορούν σε σύγχρονα θέματα αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο και την επιστημονική κατάρτιση των Ελλήνων νοσηλευτών στην ογκολογία.  

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του συμποσίου θα υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας του Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας του ΕΣΝΕ, με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ) που αποτελεί το επίσημο δευτεροβάθμιο όργανο των Οργανώσεων Ασθενών με Καρκίνο στη χώρα μας. Σήμερα εκπροσωπεί ήδη 36 Συλλόγους Ασθενών με καρκίνο, σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί πλέον την ενιαία φωνή και το πρόσωπο των Οργανώσεων Ασθενών με καρκίνο.

Το συμπόσιο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμπόσιο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.events.gr/ 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.