Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Λαγκαδιανή Κων. Κρατημένου παρουσιάζει την έκθεσή της

Το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου στη Megart Gallery.

Η Κωνσταντίνα Κρατημένου αφήνει το δικό της... αποτύπωμα στον καμβά της τέχνης από 01 έως 03 Νοεμβρίου στην MegArt Gallery με την έκθεση "Αποτυπώματα".

Το βιογραφικό της

Η Κωνσταντίνα Κρατημένου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λαγκάδια Γορτυνίας.

Ξεκίνησε την περιήγησή της στο κόσμο της ζωγραφικής από μικρή ηλικία.

Μετά από διακοπή αρκετών χρόνων, έδωσε μια καινούρια ώθηση στην αγάπη της για την τέχνη, μαθητεύοντας στο εργαστήρι ζωγραφικής του εξαίρετου ζωγράφου κ Ματθαιόπουλου Ηλία.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις με την ART WAT (Αθήνα και Πάρο), πινακοθήκη ART and Philosophy, Νέα Ερυθραία, Luxury art club Διώνη, MegArt gallery.

Ο πίνακάς της “Κραυγή του πλακούντα”, δημοσιεύτηκε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Pediatric Research (2019 Aug 86: 157-164) και παρουσιάστηκε στο διεθνές συνέδριο παιδιατρικής έρευνας στην Βαλτιμόρη των Ηνωμένων πολιτειών. 

Όλα της τα έργα είναι προς πώληση και σίγουρα θα τα βρείτε στη MegArt Gallery (Κασομούλη 102, Άγιος Ιωάννης) - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.