Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Τρίπολη: Σεμινάριο για κανόνες υγιεινής σε πρόσφυγες 8-16 ετών

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα: "Κανόνες ατομικής υγιεινής – θέλω απλώς να προσέχω τον εαυτό μου!", στην Τρίπολη.

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Τρίπολης, στο πλαίσιο του έργου «Accommodation and services to asylum seekers and beneficiaries of international protection in Tripoli» («Παροχή στέγασης και υπηρεσιών σε αιτούντες διεθνή προστασία και δικαιούχους διεθνούς προστασίας στην Τρίπολη»), διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Κανόνες ατομικής υγιεινής – θέλω απλώς να προσέχω τον εαυτό μου!».

Το σεμινάριο διοργανώνεται με σκοπό την παρουσίαση και κατανόηση βασικών κανόνων ατομικής υγιεινής σε παιδιά και εφήβους οικογενειών προσφύγων ηλικίας 8-16 ετών. Τα προσφυγόπαιδα με αφορμή το σεμινάριο θα μάθουν με βιωματικό τρόπο ότι η πρωτογενής φροντίδα συνολικά του σώματος, έχει στόχο την πρόληψη ασθενειών, τη διατήρηση της υγείας και την καλλιέργεια της αισθητικής.

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης

05 Νοεμβρίου 2019, ώρα 17:00μμ

 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.