Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας σας πάει θέατρο!

Ζήστε την καλύτερη χριστουγεννιάτικη ιστορία...

Στα πλαίσια των εκδρομικών εορτών εν όψη των Χριστουγέννων το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 η Παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης "Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" του Κάρολου Ντίκενς στο Εθνικό Θέατρο της Αθήνας.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: Το Σάββατο 7/12/2019 θα γίνει η αναχώρηση στις 16:30 το απόγευμα από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη και μέσω της Ε.Ο. Τρίπολης – Αθήνας θα φτάσουμε στο Εθνικό Θέατρο όπου θα απολαύουμε την παραπάνω θεατρική παράσταση. 

Είναι μια παράσταση που η μαγεία επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο, αυτή τη φορά στην Κεντρική Σκηνή, με τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Ένα μοναδικό θέαμα γιορτής και λάμψης που σαγηνεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν ακόμη τη διάθεση να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής. Ας αφεθούμε στο όνειρο και στη φαντασία.

Ο Εμπενέζερ Σκρούτζ είναι οπαδός της αυστηρής πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Νιώθει τουλάχιστον… αμήχανα με τις γιορτές και τις σχόλες. Τη φετινή παραμονή Χριστουγέννων, όμως, αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για τη ζωή του και για τους ανθρώπους γύρω του. Μια σειρά αναπάντεχων επισκέψεων από φαντάσματα τον παρασύρουν άλλοτε στο παρελθόν και άλλοτε στο μέλλον. Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα συγκινήσει άραγε τον σκληρόκαρδο Σκρούτζ; Αν ναι, τότε ποιος από εμάς θα μπορούσε να του αντισταθεί;

Η Τιμή του εισιτηρίου είναι: 30 € και περιλαμβάνει:

1.Το εισιτήριο του θεάτρου

2.Το λεωφορείο Τρίπολη - Αθήνα – Τρίπολη.

Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 15 €

Σημείωση:

Συνεχίζονται από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. οι κρατήσεις θέσεων για την προγραμματισμένη 4ήμερη εκδρομή από 12 έως 15 Δεκεμβρίου 2019  για Θεσσαλονίκη, την Ονειρούπολη  Δράμας (Χωριό Άη Βασίλη), τα Λουτρά Πόζαρ και την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά. Καθώς και για την προγραμματισμένη 1ήμερη Προσκυνηματική εκδρομή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στον Όσιο Πατάπιο (Ανήμερα Εορτής)  στο Λουτράκι Κορινθίας.   

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710-223 614 / 2710 -222 560 & 6988010000 και στην ιστοσελίδα μας  www.arcadiantours.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.