Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κάνουμε το σκουπίδι, στολίδι!

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την "Ανεξάρτητη Εθελοντική Κίνηση Γυναικών Τυροσαπουνακαίικων".

Η “Ανεξάρτητη Εθελοντική Κίνηση Γυναικών Τυροσαπουνακαίικων” σας καλεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00-14:00 στην δράση,

“Στολίδι ή Σκουπίδι;”

...να αφήσουμε την φαντασία μας να ταξιδέψει

από το σκουπίδι στολίδι να μαστορέψει

το μύνημα αγάπης σε όλη την γη να μεταφέρει.

Μία αντιπρόταση ευγενική προς το περιβάλλον βασισμένη στην επαναχρησιμοποίηση, την δημιουργικότητα, την ευρυματικότητα και την συλλογικότητα.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα δημιουργήσουμε μαζί τα δώρα μας, τον στολισμό μας, τον στολισμό της γειτονιάς μας στην πλατεία Σαπουνακαίικων.

Μπορείτε να έρθετε με ή χωρίς τα καθαρά σας σκουπίδια, την φαντασία και την όρεξή σας να κατασκευάσουμε μαζί γιορτινά αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Παράλληλες δράσεις αφήγηση παραμυθιών στα Ελληνικά & Γερμανικά, μουσική και όπως πάντα και άλλες δημιουργικές εκπλήξεις.

Η ομάδα, που έχει ως αρχή τη συνύπαρξη και τη κοινή δημιουργία, έχει στο δυναμικό της ως τώρα πέντε δράσεις για όλη την οικογένεια, με την συμμετοχή κατοίκων κάθε ηλικίας με θέματα πολιτιστικά, οικολογικά κ.α.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.