Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού

Την Παρασκευή 13/12/2019 διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ψυχιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κλινικής και των δομών της.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και το σημαντικό στοιχείο ήταν η ενεργή συμμετοχή των ασθενών, μέσω δραστηριοτήτων όπως: θεατρικό δρώμενο, χορόδραμα, τραγούδι, κλπ., κάτι που τελικώς, ήταν ο σκοπός της γιορτής, ως προς την κοινωνικοποίηση των ασθενών.

Παράλληλα, ιδιαίτερης σημασίας ήταν η συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, το οποίο με το ¼ σχεδόν των μαθητών του τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα και έπαιξε παραδοσιακούς μουσικούς σκοπούς ακόμη και από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Επίσης, σημαντική αξία είχε για τους ασθενείς το χορόδραμα που διεξήχθη υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της κας Νίκης Προκόπου, η οποία εθελοντικά προσέφερε τις ευγενικές υπηρεσίες της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Πέτρος Τομάρας, ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα του Παλαιού Ψυχιατρείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό υπαλληλικό προσωπικό της Κλινικής και των ξενώνων και τέλος, διάφοροι επίσημοι παράγοντες της πόλης, όπως ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης κ. Δημήτριος Μακαρούνης.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνεισέφεραν τα μέγιστα με τις ευγενικές χορηγίες τους διάφορα καταστήματα της Τρίπολης, τους οποίους χορηγούς το Νοσοκομείο ευχαριστεί θερμώς.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν, συμμετείχαν και παρακολούθησαν τη γιορτή και απευθύνει τις θερμότερες ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος και πάνω από όλα με υγεία.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.