Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Χορωδία Τρίπολης κλείνει το 2019 με 3 εκδηλώσεις!

Η Χορωδία Τρίπολης αναγγέλλει τις 3 τελευταίες για το 2019 εκδηλώσεις της:

"Φέρεται σε γνώση του φιλότεχνου κοινού της πόλης, ότι η Χ. Τ. κλείνει την πλούσια, σε διοικητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, φετινή χρονιά, με τις παρακάτω τρεις, ακόμη, εκδηλώσεις: 

1) Την Κυριακή (29/12/2019) και ώρα 7 το βράδυ, στο πλαίσιο της βράβευσης των εισαχθέντων στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας, από το εν Τριπόλει «Ίδρυμα Σχίζα», το νεανικό γυναικείο τμήμα ‘LA VITA’, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου, θα εμφανιστεί  στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, όπου θα παρουσιάσει μικρό εορταστικό πρόγραμμα. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Αμαλία Γούλα.

2) Την Κυριακή (29/12/2019) και ώρα 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο παρουσιάζεται το ετήσιο καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο GALA της Χ.Τ. στο οποίο κατά σειρά, θα παρουσιαστούν τα τμήματα: 

α) η Προ-Παιδική Χορωδία «ΣΚΑΘΑΡΙΑ», υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Πιάνου Ελένης Αλεξοπούλου

β) η Παιδική Χορωδία «ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ», υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Μουσικής Διονύση Καραφωτιά 

γ) το Γυναικείο-Νεανικό τμήμα «LA VITA», υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου, και το

δ) Μικτό τμήμα υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Μουσικής, Αμαλίας Γούλα.

3) Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 12:15 το μεσημέρι, για 35η συνεχή χρονιά, η Χ.Τ. κόβει την Πίτα της στα εντευκτήριά της (Εθν. Αντίστασης 43- Παλαιό Δημαρχείο), όπου καλεί τα Μέλη της και τους Φίλους της, όπως παραστούν στην εκδήλωση!"

 

Από το Δ.Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.