Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

H Γορτυνία στην έκθεση ''Ελλάδος Γεύση''

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση".

 

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού της Γορτυνίας στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.


Καλούνται οι παραγωγοί καθώς και οι φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους και να συμβάλλουν στην προβολή των πλεονεκτημάτων της Γορτυνίας να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 έως την Τρίτη 5 Απριλίου 2016.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 2797022700

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.