Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Μοίρασε χαμόγελα η panDEMOnium!

Η θεατρική ομάδα των εργαζομένων επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα.

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ του Αρκά Σταύρου Δέμου και η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της με τίτλο panDEMOnium, στις 14 Ιανουαρίου, παρουσίασε το έργο του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας», στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θήβας.

H panDEMOnium, με το «Μικρό Πρίγκιπα» βρέθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θήβας όπου κάποιες κρατούμενες παρακολουθήσουν την παράσταση μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους.(από νεογέννητα μέχρι 3 ετών). 

Στο κατάστημα όπου κρατούνται συνολικά 400 γυναίκες, αλλοδαπές και ημεδαπές, έγινε επίσης δωρεά σκευασμάτων για το Ιατρείο και το Φαρμακείο τους, δωρεά ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού χώρων για τις άπορες κρατούμενες καθώς και τηλεφωνικών καρτών.

Την εταιρεία υποδέχθηκαν με ζεστασιά και ευχαρίστησαν ο Διευθυντής των φυλακών, κ. Γιώργος Μακρής και το προσωπικό της κοινωνικής υπηρεσίας και της φύλαξης. 

Τα μέλη της pandemonium καθώς και η σκηνοθέτης ένιωσαν ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατάφεραν να προσφέρουν, στην αρχή της χρονιάς, έστω μία ώρα χαράς και απόλαυσης σε γυναίκες κρατούμενες μεταφέροντας τα μηνύματα του πολυδιαβασμένου βιβλίου για τη φιλία και την αγάπη σε έναν χώρο που το έχει τόσο ανάγκη. 

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.