Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Την πίτα έκοψε το ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας παρουσία Χριστοδουλάκη (video, photos)

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης βρέθηκε στην Τρίπολη και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας. 

Πριν βρεθεί στην κοπή της πίτας έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ενημέρωσε για το έργο, το σχέδιο και την πρόταση του κινήματος το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο κ. Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία -όπως το ασφαλιστικό- και άσκησε τη δίκη του κριτική στο πολιτικό σύστημα. Αρκετά έντονη ήταν η κριτική που άσκησε επίσης στα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Συντονιστής Έργου Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Παπαδημητρίου και Δημήτρης Βόσνος.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.