Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η ξεχωριστή αποκριάτικη βραδιά της χορωδίας Ορφέα Τρίπολης

Το θέμα του χορού, ο έρωτας, ενέπνευσε και τους μασκαράδες.

Βall masque της εποχής που όλοι αναπολούμε, χάρισε ο Ορφέας Τρίπολης σε όσους παρευρέθηκαν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα της Πεινακοθήκης. 

Μια ξεχωριστή αποκριάτικη βραδιά, αφιερωμένη στην εσωτερική δύναμη που εξουσιάζει και κατευθύνει τις πράξεις μας, τον έρωτα, μιας και το θέμα του χορού, «Περί Έρωτος» ήταν εμπνευσμένο από την γιορτή των ερωτευμένων.

Το συρμό στους ήχους της μουσικής των περασμένων χρυσών δεκαετιών οδήγησε ο DJ Τάσος Ροζής, για να χορέψουν μικροί και μεγάλοι, γιορτάζοντας την όμορφη αποκριά, δραπετεύοντας από την καθημερινότητα και παρέα με διάσημους προσκεκλημένους, όπως: 

ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τη Μαρία Κάλλας που άφησαν για λίγο τη θαλαμηγό, ο Έρικ με την Κριστίν από το φάντασμα της όπερας που βγήκαν από το σκοτεινό τους υπόγειο, οι μεξικάνοι τροβαδούροι του έρωτα που τρα-γούδησαν αριέτες στα τραπέζια με τα ερωτευμένα ζευγάρια, ο Γιάννης Βόγλης που συνάντησε για άλλη μια φορά την Άννα Μπελ, η βασίλισσα μέλισσα που έζησε τον έρωτά της με τον μελισσοκόμο της καρδιάς της, ο φιλόσοφος Σωκράτης που άφησε την Πνύκα και τα πλακιώτικα στενά για να εκμαιεύσει τα περί έρωτος της Τρίπολης, ο ερωτικός μετανάστης που τραγουδούσε το «σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει πόσο σ’ αγαπώ» ….

Οι χορευτικές φιγούρες πήραν κι έδωσαν σε όλα τα είδη μουσικής που ακούστηκαν, ενώ η τύχη σε όλους χαμογέλασε με τα δώρα που εξαιρετικοί επιχειρηματίες της πόλης μας προσέφεραν στον Ορφέα, που ξέρει να διασκεδάζει ποιοτικά, να τιμά τους φίλους του και να επιμένει στην καλή μουσική όχι μόνο στις συναυλίες αλλά και στη διασκέδαση.

Καλές Απόκριες!!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.