Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Αναπτυξιακές διαταραχές από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Μια διαφορετική ματιά στις αναπτυξιακές διαταραχές θα επιχειρήσει να ρίξει η ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στη Σπάρτη σε συνεργασία με το τοπικό Κέντρο Κοινότητας.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 ( ώρα 17:00 ) στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού ( Όθωνος Αμαλίας 129 - Σπάρτη ). Ολόκληρο το θέμα της επιστημονικής εκδήλωσης είναι: "Αναπτυξιακές διαταραχές. Μια άλλη οπτική γωνία. Τι δε γνωρίζουμε".

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης διακεκριμένοι επιστήμονες διαφόρων ιατρικών και άλλων ειδικοτήτων θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το πολύπλοκο θέμα των αναπτυξιακών διαταραχών και θα προσπαθήσουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Αναλυτικά οι επιστήμονες που θα μιλήσουν στην εκδήλωση της Σπάρτης είναι οι εξής:

- Ελπίδα Κυριακίδου, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γονεϊκότητας

- Μάριος Σεβρισαριανός, Κλινικός Νευροψυχολόγος Mphil

- Ιωάννης Σουλτανίδης, Οπτομέτρης

- Στεφανία Σπυροπούλου, Παιδοψυχίατρος, Εκπαιδεύτρια θεραπευτικής ιππασίας, προπονήτρια special olympics

- Άννα Κομπούρη, Ψυχολόγος Σταθερής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας

- Σταυρούλα Πρεκεζέ, Κοινωνική Λειτουργός Κινητή Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας

Με αφορμή την επιστημονική εκδήλωση της Σπάρτης, την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε: "Πρόκειται για άλλη μία σημαντική επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με τοπικούς φορείς της Λακωνίας και εντάσσεται στο φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης που ετοιμάσαμε για το έτος 2020.Με αυτές τις πρωτοβουλίες και τις συνέργειες δημιουργούμε στενές σχέσεις με τους φορείς των τοπικών κοινωνιών και επιστρέφουμε στον κόσμο την εμπιστοσύνη που δείχνει στο Κέντρο μας όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε το Δήμο Σπάρτης που έθεσε υπό την αιγίδα του τη συγκεκριμένη εκδήλωση και πιστεύουμε ότι αυτή η συζήτηση που θα αναπτυχθεί θα βοηθήσει στην ουσιαστική και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση του σύγχρονου προβλήματος των αναπτυξιακών διαταραχών. Εύχομαι καλή επιτυχία στους εκλεκτούς ομιλητές μας και καλώ τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργανώνουμε στη φιλόξενη Σπάρτη"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει buffet στο φουαγιέ του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού.

 

(Δελτίο Τύπου) 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.