Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τον Σεπτέμβριο εκλογές για νέο Δ.Σ. στον "Χορεσίβιο"

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής θα καθοριστεί σε νέο Δ.Σ.

«Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών ‘Χορεσίβιου’ 2020»

Σχετ.: α) Καταστατικό ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΥ άρθρα 10Α, 11 & 12

β) Πρόσκληση Μελών Αρ. Πρωτ. 010/2020 από 9 Μαρτίου 2020

γ) Πρόσκληση Μελών Αρ. Πρωτ. 014/2020 από 15 Απριλίου 2020

1. Σε εκτέλεση των άρθρων 10, 11 και 12 του καταστατικού του "Χορεσίβιου" το Διοικητικό Συμβούλιο με το σχετικό (β), συγκάλεσε ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών, την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 και ώρα 12.00 στα γραφεία του στο Βαλτεσινίκο (άνωθεν ΚΕΠ). Δυστυχώς οι ραγδαίες επιπτώσεις της πανδημίας του COVID 19 επέβαλαν την, κατ αρχήν, αναβολή της σε νεώτερο χρόνο και σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις αποφάσεις της Ελληνικής πολιτείας (σχετ. γ).

2. Σύμφωνα με το καταστατικό του "Χορεσίβιου" μέχρι το τέλος του 2020 προβλέπονται εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

3. Το ΔΣ λαμβάνοντας υπ όψη την διαμορφωθείσα κατάσταση αλλά και τις προβλέψεις όλων των άρθρων του καταστατικού του συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα να συνδυάσει την ετήσια τακτική γενική συνέλευση με την εκλογή νέου ΔΣ. Ο ακριβής χρόνος, αν και προβλέπεται εντός του μηνός Σεπτεμβρίου, θα καθοριστεί επακριβώς σε επόμενο ΔΣ και ανάλογα με την διαμορφωμένη κατάσταση των επομένων εβδομάδων.

4. Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να εκπληρώσουν τις τρέχουσες αλλά και τις εκκρεμείς ταμιακές τους υποχρεώσεις έγκαιρα ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα διάφορα επίπεδα του συνεδρίου και των εκλογών. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις φίλες και φίλους που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του συλλόγου και να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες ότι σύμφωνα με το καταστατικό, άρθρο 5β παρ. 6 & 7, νέα μέλη έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν εφόσον η εγγραφή τους έχει εγκριθεί από το ΔΣ μέχρι την ημερομηνία ανακοίνωσης των αρχαιρεσιών, ενώ το δικαίωμα του εκλέγεσθαι εφόσον η εγγραφή τους έχει εγκριθεί από το ΔΣ τουλάχιστον τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αρχαιρεσιών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.