Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Γυμνάσιο... ερχόμαστε!!"

Πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά που τελειώνουν το Δημοτικό.

Πρόγραμμα διάρκειας έως οκτώ δίωρων Βιωματικών Συναντήσεων για μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού με τίτλο «Γυμνάσιο Ερχόμαστε!» διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αρκαδίας, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ένα ομαλό πέρασμα των παιδιών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. 

Η μετάβαση από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Πολλές φορές φέρνει μαζί της άγχος, φόβους και αγωνίες, και σε συνδυασμό με την εφηβεία τους που ξεκινά, τα παιδιά δυσκολεύονται να διαχειριστούν όλα όσα τους συμβαίνουν. 

Με τη συμμετοχή τους στις συναντήσεις αυτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια ηλικία, να συζητήσουν, να διαλύσουν φόβους που ίσως έχουν, να εξοικειωθούν με την αλλαγή και τα συναισθήματα που τη συνοδεύουν και να προχωρήσουν δημιουργικά στο νέο σχολείο, το Γυμνάσιο, αποκτώντας θετικές εμπειρίες. 

Η ομάδα θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης - τηλέφωνο 2710235243, πρωινές ώρες. 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.