Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για μαθητές Λυκείου

Διαβάστε την πρόσκληση του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού, που συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Συγγραφέων.

 

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" συμμετέχοντας στο 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Συγγραφέων της Αργολίδας που συντονίζει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής για μαθητές Λυκείου με τίτλο "Εισαγωγή στη συγγραφή". 

 

Το εργαστήρι θα συντονίσει η κ. Νίνα Κουλετάκη, συγγραφέας και κατά το οποίο θα γίνει μία συνοπτική παρουσίαση των ειδών της λογοτεχνίας, με έμφαση στα σχετικά με την πεζογραφία και παράλληλα μία συζήτηση για τα "συστατικά" μιας ιστορίας που, χωρίς αυτά, δεν είναι δυνατή η ύπαρξή της. Στη συνέχεια, οι μαθητές θα αποτυπώσουν σε χαρτί τις σκέψεις τους δημιουργώντας ανάλογες ιστορίες, πάνω στις οποίες θα γίνει εποικοδομητική συζήτηση. 

 

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό και είναι διάρκειας περίπου 3 ωρών. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224 έως την Πέμπτη 21 Απριλίου. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί με 10 άτομα και άνω.

 

Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!

 

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.