Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Με... μάσκα στο θερινό σινεμά Τρίπολης

Προβολή ταινίας σήμερα στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μάσκα προφύλαξης από τον covid19 είναι υποχρεωτική. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο σε όσους δεν φορούν μάσκα και δεν έχουν προμηθευτεί το απόκομμα κράτησης θέσης. Επειδή η τοποθέτηση των καθισμάτων γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες προφύλαξης, απαγορεύεται η μετακίνηση τους από τη θέση που έχουν τοποθετηθεί.

"Και μετά χορέψαμε".. H επίσημη υποβολή της Σουηδίας για τα Οσκαρ, μια δυνατή ιστορία πάθους κόντρα σε όλες τις συμβάσεις

"Υπάρχουν 16 διαφορετικά είδη παραδοσιακών γεωργιανών χορών κι αν είσαι άντρας, οφείλεις να τα χορεύεις όλα, ακόμη και το ρομαντικό ντουέτο του γάμου, με απόλυτη αυτοσυγκράτηση, έλεγχο των μελών σου, κι ανδρικό παράστημα αφού μέσα από το χορό, δεν γιορτάζεις κάτι προσωπικό, αλλά «δοξάζεις το πνεύμα και την ιστορία του έθνους».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.