Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΑΣΤΡΟΣ: Τραγούδια για την ξενιτιά στο Ιδρυμα Ζαφείρη (PHOTOS/VIDEO)

Τραγούδια εμπνευσμένα από την Ξενιτιά πλημμύρισαν χθες το βράδυ το Ιδρυμα Ζαφείρη, στη συναυλία που μας πρόσφεραν η Χορωδία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.

 

Το θέμα επίκαιρο "τόσο για δικούς μας ανθρώπους όσο και για ανθρώπους άλλων εθνικοτήτων", όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση, και με πρωτοβουλία της Χορωδίας τους Δήμου και τη στήριξη της ομάδας του korakovouni webradio, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους πρόσφυγες από πολλούς συντοπίτες που προσέτρεξαν να βοηθήσουν.


Η αίθουσα του Ιδρύματος γέμισε με κόσμο που έδειξε ότι ξέρει να στηρίζει τις αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, η πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού κυρία Γεωργία Κούβαλη, μέλη του δ/σ και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από το Δήμο Ερμιονίδας.

IMG_0019

IMG_0025

IMG_0027

IMG_0028

IMG_0036

IMG_0041

IMG_0045

IMG_0059

IMG_0083

IMG_0091

 

ΠΗΓΗ:astrosnews.gr

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.