Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΤΡΙΠΟΛΗ: Η ερμηνεία που μας άφησε .... άφωνους! (VIDEO)

Ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα της συναυλίας του Μουσικού σχολείου της Τρίπολης ήταν αδιαμφισβήτητα η παρουσίαση της διασκευής του "The Phantom of the opera".

 

 

Στην συναυλία η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου, στην αίθουσα συναυλιών του σχολείου, αναβίωσε ένα απόσπασμα από τα πιο γνωστά musicals παγκοσμίως.

 

Η Μαρία – Νίκη Παπαγεωργίου, στον ρολό της Christine και ο Άκης Καλμούκης στον ρόλο του Φαντάσματος, συγκλόνισαν τους θεατές με τις μοναδικές τους ερμηνείες.

 

Με την συνοδεία του Νικηφόρου Γρηγορίου στα ντραμς αλλά και του Κώστα Παναγούλη στο μπάσο, προσέφεραν στους γονείς και τους συμμαθητές τους ένα θέαμα, που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες.

 

Η Ιωάννα Μωχάμετ Σεχ Μπιλάλη ήταν στη clavinova και το κομμάτι διασκευάστηκε και ενορχηστρώθηκε από τον Άκη Καλμούκη. Υπεύθυνη ήταν η καθηγήτρια Αμαλία Γούλα – Μαρκοπούλου.

 

Aπολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.