Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΝΑΥΠΛΙΟ: 39η Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση Λεσχών Αυτοκινουμένων (PHOTOS/VIDEO)

Γέμισε τροχόσπιτα το Ναύπλιο για την 39η Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση Λεσχών Αυτοκινουμένων.

 

 

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων διοργανώνει την 39η Πανευρωπαϊκή συγκέντρωση Λεσχών Αυτοκινουμένων, από 16 μέχρι και 29 Μαΐου 2016 και στο πλαίσιο αυτό έχει συμπεριληφθεί η επίσκεψη και παραμονή στο Ναύπλιο 80 αυτοκινούμενων, με συμμετέχοντες από την Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο, Γερμανία, Πορτογαλία, Αγγλία και Ιταλία.

 


Περίπου 170 με 200 επισκέπτες θα παραμείνουν στο Ναύπλιο μέχρι την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 έχοντας την δυνατότητα γνωριμίας με τα μνημεία μας όσο και με την γνωριμία με τον Ελληνικό πολιτισμό αρχαίο και σύγχρονο.

 


H συγκεκριμένη διοργάνωση υποστηρίζεται από τον Δήμο Ναυπλιέων με την διοργάνωση μιας φολκλορικής εκδήλωσης, την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016,στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και με ένα πρόγραμμα ξενάγησης στο Ναύπλιο.

 

 

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.