Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Ο κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης (PHOTOS/VIDEO)

Η χάρη της Ελλάδας, έχει "ταξιδέψει" σε όλο τον κόσμο. Για την ακρίβεια, μάλλον το αντίθετο γίνεται. Για τη χάρη της Ελλάδας έχει ταξιδέψει (χωρίς εισαγωγικά) εδώ όλος ο κόσμος. Η Πελοπόννησος, όμως, κρατάει τα πρωτεία. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οδηγός, "Lonely Planet".



Για τη φετινή χρονιά, λοιπόν, το Lonely Planet επέλεξε την Ελλάδα ως τον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό. Στις επιλογές του, στο Top 10 του πιο σπουδαίου ταξιδιωτικού οδηγού, βρίσκεται η Πελοπόννησος. Μάλιστα, το Lonely Planet υμνεί τις περιοχές που έχει επιλέξει με ένα καταπληκτικό video και πολλές φωτογραφίες.


Αναφορά γίνεται στο Ναύπλιο, ως πρώτο προορισμό, την Αρχαία Ολυμπία, τις Μυκήνες, το Μυστρά, το κάστρο της Μονεμβάσιας, όπως και σε ορεινά χωριά της Πελοποννήσου. Εμείς το φωνάζουμε και εδώ, ελάτεστα μέρη μας!


Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί του 2016 από το Lonely Planet:


1.Πελοπόννησος, Ελλάδα
2. Aarhus, Δανία
3. Βενετία, Ιταλία
4. La Dordogne, Γαλλία
5. Λβιβ, Ουκρανία
6. Warwickshire. Αγγλία
7. Extremadura, Ισπανία
8. Aνατολική Ακτή Τενερίφης, Κανάρια Νησιά
9. Texel, Ολλανδία
10. Βόρεια Δαλματία, Κροατία



 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.