Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της παράστασης "Δεν είμαι εγώ" από τη θεατρική ομάδα δασκάλων Αρκαδίας.

 



Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας παρουσιάζει στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από 30/5/2016 έως 12/6/2016 και ώρα 21.00 τη θεατρική παράσταση του Γρηγορίου Ξενόπουλου


"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ"


Ο ίδιος ο Ξενόπουλος γράφει (μεταξύ άλλων) για το έργο του:


"Η πλάνη των ανθρώπων της Φαντασίας είναι κοινή, γνωστή και σατιρίστηκε χίλιες φορές. Η πλάνη των ανθρώπων της Λογικής είναι πιο σπάνια, πιο ανεκμετάλλευτη και, αν δεν κάνω λάθος, πρώτη φορά σατιρίζεται. Για τούτο θεωρώ το "Δεν Είμαι Εγώ!" ένα έργο πέρα για πέρα πρωτότυπο και μολονότι ελαφρό σα μια φάρσα, μια παρωδία, πιο σοβαρό κατά βάθος από πολλά σοβαρά, και δικά μου και ξένα....ο ήρωας της φάρσας μου, ο καθηγητής των μαθηματικών Πέτρος Παπαπέτρου, που με τη λογική του βγάζει το συμπέρασμα πως έπαθε την αρρώστια του τραγικού εισαγγελέως Χάλλερ, δηλαδή το διχασμό της προσωπικότητας, τη γνωστή στην επιστήμη Ψυχοπάθεια. Φτάνει λοιπόν η στιγμή που ο Πέτρος Παπαπέτρου πείθεται εντελώς και προσπαθεί να πείσει και τους γύρω του πως είναι ΟΧΙ ένας, παρά δύο άνθρωποι και αχώριστοι, ο Α και ο Β: ο ένας σοφός, φρόνιμος, εγκρατής, ηθικός-εκείνος που ξέρουν όλοι- και ο άλλος γλεντζές, χαμένος, παλιανθρωπάκος..."


Εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά 19.00-21.00 στο φουαγιέ του Θεάτρου (Τηλ. Θεάτρου): 2710-233111


Ο arcadia938 και το arcadiasports.gr στηρίζουν αυτή την προσπάθεια ως χορηγοί επικοινωνίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.