Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Οι "12 ένορκοι" στο Δικαστήριο Τρίπολης

Η ομάδα ερασιτεχνικού θεάτρου "Δράστες" σας καλεί για μια ακόμα παράσταση...

 

 Το έργου οι "12 Ένορκοι" του Ρέτζιναλντ Ρόουζ, θα ανέβει την Τετάρτη 15 Ιούνη και ώρα 9 μ.μ.

 

Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα (και ίσως τα παγκόσμια)και μετά από ειδική άδεια το έργο αυτό θα ανέβει στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης,τον φυσικό δηλαδή χώρο που θα περίμενε να δει κανεις τη συνεδρίαση ενός σώματος ενόρκων για να αποφασίσουν την ενοχή ή την αθώωση ενός κατηγορουμένου.

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό η κράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική και με σειρά προτεραιότητας.

 

Ελεύθερη είσοδος με προαιρετική οικονομική συνεισφορά

(Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση: 6936509092)

 

Λίγα λόγια για την ομάδα…

 

Η ομάδα ερασιτεχνικού θεάτρου "Δράστες" ξεκίνησε την πορεία της τον Φεβρουάριο του 2015 αθόρυβα και με πνεύμα να δημιουργήσει κάτι νέο και όμορφο στην πόλη μας. Οι πρώτες παραστάσεις με το έργο "12 Ένορκοι" παρουσιάστηκαν στο κοινό ένα χρόνο μετά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεβιδίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Σήμερα, μετά από πολλή δουλειά είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε και πιο επίσημα και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θεωρώντας πως πετύχαμε το στοίχημα της ομάδας, να μπορούμε δηλαδή να αποκαλούμαστε ομάδα και να βγάζουμε τη δουλειά μας προς τα έξω, δεχόμενοι την όποια καλόπιστη κριτική. Η ομάδα είναι ανοικτή σε όλους όσους θέλουν να "δράσουν" μέσα στην πόλη και μπορείτε να μας βρίσκετε και στη σελίδα μας στο facebook.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.