Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΤΡΙΠΟΛΗ: "Ταξιδεύοντας" με τα πλήκτρα ενός πιάνου (VIDEO)

Ένα ιδιαίτερο θεματικό ρεσιτάλ πιανιστικής δεξιοτεχνίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο (18/06) στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης.

 

Στο ρεσιτάλ παρουσιάστηκαν έργα για πιάνο από την Τριπολίτισσα πιανίστα, κα. Πόπη Ηλιάκη.

 

Στο ρεσιτάλ αυτό συμμετείχε και η καθηγήτρια πιάνου και διευθύντρια του Ελληνικού Ωδείου Τρίπολης, κα. Λιουντμίλα Γεωργιάδη και αποδόθηακαν έργα για πιάνο των F. Chopin (1η μπαλάντα) και S. Rachmaninoff (2o κονσέρτο).

 

Η κα. Πόπη Ηλιάκη είναι βιολόγος (ΕΚΠΑ), με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εφαρμοσμένη βιολογία στην Ιατρική. Είναι κάτοχος πτυχίων πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών από το Ελληνικό Ωδείο, και τελειόφοιτος διπλωματούχος πιάνου (τάξη Λ. Γεωργιάδη). Είναι καλλιτεχνικό μέλος και χορωδός της Χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης από το παιδικό, στο νεανικό και στο μικτό τμήμα του σωματείου μας. Για πάνω από μια 10ετίας, από σπουδάστρια πιάνου ακόμα, συνόδευε στις εκδηλώσεις του “ΟΡΦΕΑ” Τρίπολης δείχνοντας ιδιαίτερο επαγγελματισμό και αφοσίωση στην άρτια απόδοση των μουσικών μερών. Την χρονιά 2012-2013 υπήρξε και διευθύντρια του παιδικού τμήματος του “ΟΡΦΕΑ” καθοδηγώντας τις παιδικές φωνούλες σε αρκετά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

 

Ακολουθεί βίντεο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.