Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΑΝΟΔΟΣ: Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού (PHOTOS/VIDEO)

Το Φροντιστήριο "Άνοδος" και η "Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας" πραγματοποίησαν εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα: "Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου – Αναλυτική Παρουσίαση ΑΕΙ-ΤΕΙ και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας".

 

Η εκδήλωση έγινε χθες, Σάββατο (25 Ιουνίου) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων αλλά κυρίως της Γ΄Λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β’βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούσαν να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό δελτίο.



Η εκδήλωση περιλάμβανε 4ωρο σεμινάριο με τις εξής θεματικές ενότητες:

Πώς συμπληρώνω σωστά το μηχανογραφικό
Αναλυτική παρουσίαση για όλες τις σχολές
Σύνδεση σχολών με την αγορά εργασίας
Ανάλυση προγράμματος σπουδών των σχολών
Προοπτικές της κάθε σχολής
Μετεγγραφές
Επαγγελματικά δικαιώματα σχολών
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Πανεπιστήμιο Κύπρου


Εισηγητής ήταν ο Νίκος Παυλάκος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, συγγραφέας του βιβλίου "Πάμε Πανεπιστήμιο 2016", ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα και έδωσε λύσεις σε απορίες του κοινού με την ολοκλήρωση της εισήγησής του.


Οι υπεύθυνοι του φροντιστηρίου Γιάννης Καρκαζής και Δημήτρης Κούρος για 9η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποίησαν μία επιτυχημένη εκδήλωση, καθώς το αμφιθέατρο του Πνευματικό Κέντρου Τρίπολης ήταν γεμάτο από μαθητές και γονείς, οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν πριν βγουν τα παιδιά στη αγορά εργασίας.
 

Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση προσέλκυσε εκατοντάδες μαθητές οι οποίοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα 4ωρο σεμινάριο από τον κ. Παυλάκο ο οποίος όπως ελίπε χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχουν καλές ή κακές σχολές για έναν μαθητή, υπάρχουν κατάλληλες σχολές".


Δείτε περισσότερα στο VIDEO που ακολουθεί...
 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.