Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Όλες οι εκδηλώσεις!

Το Φεστιβάλ Τρίπολης 2016 ξεκινά τη διαδρομή του γεμάτο με δυνατά συναισθήματα – Δείτε όλες τις εκδηλώσεις!

 

 

Η ανακοίνωση του ο Δήμος Τρίπολης αναφέρει μεταξύ άλλων: 

 

Το θέατρο, η μουσική, ο χορός και η λογοτεχνία θα δώσουν το "παρών" στο δικό μας πολιτιστικό καλοκαίρι με προσωπικότητες των τεχνών, σπουδαία σύνολα, αλλά και καλλιτέχνες του τόπου μας, που μας τιμούν με την παρουσία και το έργο τους.

 

Θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά στο Άλσος Αγίου Γεωργίου, να μιλήσουμε με το φεγγάρι στο εμβληματικό αρχαίο θέατρο της Μαντινείας, να ζήσουμε τη μαγευτική εμπειρία του αρχαίου θεάτρου του Ορχομενού, να δούμε με διαφορετική ματιά το ζωντανό κέντρο της πόλης μας που θα γεμίσει εικόνες και χρώματα, αλλά και να συναντηθούμε για πρώτη φορά, στο διεθνώς αναγνωρισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο της Τεγέας, σε μια βραδιά λουσμένη με φως και μουσική.

 

Δείτε ΕΔΩ  το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.